Sveriges kreditkort med lägst ränta

Det är alltid bra att ha ett kreditkort som är baserat i ditt hemland eller det land där du bor. Kreditkort är idag väldigt internationella och är framtagna för att de ska fungera överallt i hela världen. Skulle något hända, som t.ex. att kortet blir stulet och någon handlar för en stor summa pengar på ditt kort, är det alltid skönt att veta att företaget är ett nationellt sådant. Det är alltid lättare att kräva hjälp om man är på något sätt geografiskt bunden med kortgivaren. I Sverige har vi många kortgivare som är redo att ge dig ett kreditkort. Nedanför listar vi de med allra lägst ränta:

re:member
Erbjuder en ränta som varierar och kan vara alltifrån 9,74 – 24,75%. Ingen årsavgift. Du får tillbaka 1 % på alla köp, vart det än är.

Swedbank
Erbjuder kreditkort med en ränta på 10,60%. Du har 55 räntefria dagar, vilket ger dig gott om tid till att betala tillbaka skulden.

Everyday
Har kreditkort med en ränta på 9,70 % (lägst ränta enligt compricer). Det kostar dessutom ingenting att tillhandahålla och du får pengar tillbaka på varje köp.”